chuuug


Softade med chug life igårkväll. VÄRT!

julepuss


Puss med fräsch guzz ♥

bilder

bjuder på lite bilder i brist på annat...












hängigare än wutang-jeans

God fortsättning niggas!

Min förkylning håller i sig och jag tror farbror feber troligtvis varit på besök han också. Men jag tror jag är på bättringsvägen men jag har fortfarande typ NOLL energi
Ikväll var det tanken att det skulle supas till och jag gjorde ett försök att lura kroppen med lite minttu ikväll vilket brukar resultera i ett jävla drag men ack så fel jag hade. Det blev punka på hela alltihop. Nu ligger jag i sängen med långkalsonger och film som underhållning. Det blir inget krök ikväll. Känner mig dock som en "banger" eftersom jag inte hänkar på dom andra. Men jag hoppas dom har förståelse i alla fall...


Nu ska jag titta på film!




Lite hängig sådär...

 

 

På återseende
OLLE ERIXON

wutang klan









10 saker som hänt nyligen

10 saker som hänt nyligen.

1. Jag har varit ledig i 2 dagar.
2. Jag har åkt skidor.
3. Jag har fått sladd med bilen i 80 knyck. Leende som följd.
4. Det har varit minst 15 grader kallt.
5. Vi har införskaffat oss en julgran.
6. Vi har nästan fått igång vår tv. 
7. Julrushen har börjat på jobbet.
8. Familjen Stenberg har hittat till funäs.
9. Jag har druckit pilsner med Charlie.
10. Jag har ätit snabbmat. I smyg...

GOD JUL BÄSTE VÄN!


KALLT!

Det är kallt nu!
Igårmorse när jag gick till jobbet var det -38 grader. Jag har bara 100 meter till jobbet men när jag kom fram var mitt hår vitt i ändarna. 

Idag har jag varit ledig och därför passade jag på att åka lite skidor men det var kallt idag också. Dock inte lika kallt som igår. Termometern i bilen visade -21 när vi kom till parkeringen i Ramundberget. 

Det bet rejält i kinderna när man åkte och det blev väl inte jättemånga åk åt gången innan man fick gå in och värma sig lite.Imorgon är det jobb igen men sen är jag ledig i 2 dagar. SWEEEEET!

Igår fyllde Elin år (Grattis i efterskott). Det firades med fika, glögg, kladdkaka och ett par kalla. 
Hon fick en Kari Traa tröja av mig som hon faktiskt verkade gilla. (ren tur)





Dagens sportbild



Som sagt, det var kallt igår. Kanske inte som på bilden, men nästan...





På återseende
OLLE ERIXON
rosenröda kinder


Nytt inlägg, men om vad?

eeeeeey!

Har jobbat några dagar nu men imorgon är jag ledig och på onsdag är det kickoff för alla i Funäs och Ramundberget. Det kommer nog bli jävligt fett skulle jag tro.Men att få åka skidor imorgon kommer nog också blir sjukt fett. Hade så sjukt kul sist jag åkte att jag ser fram emot imorgon i stort sett hur mycket som helst. Att utöka trickpåsen vore också både kul och välbehövligt.


Något annat som vore välbehövligt är snabbmat. Imorgon när vi åkte lite lagg kanske det blir lite flöööt.

Flott är gott. Det har även blivit lite snack om att köra trappräcket utanför lägenheten vilket jag tror kan bli jävligt fett! Men det återkommer jag nog till.


Något annat som är roligt är att mamma och pappa ringde igår och frågade vad jag önskade mig till jul. Dock har jag ingen aning så jag svarade pengar varpå mamma svarade: Du var ju rolig...
Men pengar är det som går åt. För pengar kan jag köpa det jag verkligen vill ha. Så mamma, jag vet att du läser. Pappa också. Jag önskar mig pengar. 






Dagens sportbild


på återseende
OLLE ERIXON
270 pretzel 270

I'll bust a cap in yo' ass niggah!

Idag har jag, Jocke och Lennart åkt skidor i Ramundberget och det var galet mysigt. Skön natursnö att åka på och skönt sällskap gjorde dagen... skön? HELSKÖN!

Lennart fuckade knät i barnparken men det är okej för det var hans typ andra dag på skidor på huuuuur länge som helst nästan. För min del gick det inte heller skitbra, jag har nog ramlat iaf 10 gånger pga klantighet. Men jag älskar åkningen just nu när den är lekfull och lättsam. Hatar när skidåkningen blir pressad och krävande. Att känna press för att någon klarar nåt du tränat på länge är värdelöst. Att istället åka runt, skratta och ha roligt är något som jag gillar. Idag har vi haft lite av ett gangstertema vilket har framkallat många skratt, pistolgester, engelsk "negerslang" och mycket annat underhållande. t.ex "jag tar en kula för mina bröder"

En annan spännande händelse var när samme Lennart a.k.a lenny-boy, Benny eller Lenne tappade skidan efter ett allt annat än väl utfört hopp och skidan stack all världens väg. Skistoppern som ska hoppa ner i backen och bromsa skidan fuckade ur helt och gjorde inte sin uppgift vilket gjorde att vi fick leta galet länge efter skidan. Till slut hittade vi skidan men det var ingen lätt uppgift, varken för mig eller mina bröder. Blodbröder. Skidan låg minst 300 meter längre ner och spåren var svårtydda men till slut hittade (JAG) skidan vilket gjorde mig stokad till tusen. Kanske 2 tusen t.om.


Nu lyssnar vi på tuuuung hiphop och skjuter hejvilt på varandra. Skottsäker väst är skiten när man bara är lite skjutsugen.



Dagens outfit




på återseende
OLLE ERIXON
It's a thug life!

Mest chill

Elin har åkt till Vemdalen över helgen för att ha en liten skidsemester med sin familj så jag sitter själv här i soffan och spelar PS3. Jag älskar att vara ledig! Ska snart sätta tänderna i lite lunch men vad det blir det återstår att se.

Efter lunch ska jag upp till Ramundberget och slakta lite räcken. Måste försöka utöka trickpåsen lite grann. Det var länge sedan jag lärde mig något nytt. Jag har vissa mål med min skidåkning i vinter som jag måste träna på för att uppnå och ett av dom är bli en sjuhelsikes grym railåkare. 


Men åter till tv-spelandet. 
Vi hörs senare ikväll troligtvis
.

 

 


Dagens sportbild



på återseende
OLLE ERIXON
järnrörsslaktare

skidtest

Idag har jag åkt galet mycket skidor. Dock bara i en backe för att få ett så rättvist resultat som möjligt. Under natten har det kommit en dryg decimeter nysnö vilket gjorde det lite svåråkt till en början så det blev mycket åkning utanför backen med breeeda skidor.


Men jag har även åkt:

- Raceskidor

- Damskidor
- Turistskidor
- Breda skidor
- Riktiga fetingar
- Twintips

Grymt givande och väldigt roligt.

Nu ska jag snart äta lite mat. Blir nog rester från igår. Kroketter och Kycklingfilé.
Inte illa pinkat av en trähäst minsann...





Dagens sportbild



på återseende
OLLE ERIXON
trött i benen

leeedigt!

Idag har jag åkt skidor igen! Sjukt roligt faktiskt, och denna gången slapp jag åka själv dessutom. Jag, Elin, Marcus, Martina, Fredrik och Veronica åkte till Hamra för att ösa lite pist. Dock var det nästan bara jag och Elin som åkte i pisten och nu börjar jag få upp lite mer känsla för riktigt vassa pistskidor istället för mina twintips som blivit usatta både för det ena och det andra. Stålkanter och carvingsvängar är inte att tänka på...

Imorgon ska jag till jobbet en timme för Hestra kommer ha en lite utbildning om deras handskar men efter det blir det nog galet roligt för då ska jag upp till Ramundberget på skidtest. Det ser jag fram emot helt klart.

Nu tittar jag och Jocke på snowboardfilm. Nya nitrofilmen. Verkar riktigt bra faktiskt.

Elin är på gymmet. Jag funderar på att söka jobb där. Personalen där verkar ju få se mer av henne än vad jag får.
För något gymkort tänker jag verkligen inte köpa. Det anser jag vara slös på pengar för min egen del. 


I övrigt så är vädret mest grått men imorgon tror jag på lite sol faktiskt. Perfekt när jag ska åka skidor i Ramundberget. Det bästa med Ramis är att det inte är någon kanonsnö utan bara natursnö rakt igenom vilket är sjukt coolt. Ingen is, ingen hård snö utan bara härlig natursnö. 

Nu ska jag fortsätta titta på brädfilmen Jocke startat.

 

 



Dagens sportbild




på återseende
OLLE ERIXON
ser på fiiiiiiilm

JAAAAAAAAAAAAAA!

Igårkväll fann jag kärlek. Återfunnen kärlek. Igår fick jag något jag saknat under en längre tid.
Igår fick jag äta pizza för första gången på drygt 2 veckor! 

 

I övrigt så har jag jobbat idag och nu väntar 4 dagars ledighet vilket känns grymt skönt.

Blir nog skidåkning alla dagar skulle jag tro. Inte mig emot.



Dagens sportbild!




på återseende
OLLE ERIXON
leeeeeeeeedig

 



Pengar eller skidåkning?

ZUUUUP?!

För min del har det varit arbete de senaste dagarna. Ramundberget har haft öppet i helgen och mina sambos har varit där och åkt. Avundsjukan är enoooooooorm!
Jag ska jobba imorgon (måndag) men sen är jag ledig några dagar.

Jag ska jobba nästa helg också men ska försöka byta ut min lördag med David på jobbet så jag får åka i Ramundberget och inte bara i Funäsdalen. För Ramundberget har bara öppet helger såhär i början på säsongen. Dom helöppnar den 18e och så länge orkar jag inte riktigt vänta. 

I övrigt så händer det inte jättemycket här uppe i funäs. Det har varit fasligt kallt de senaste dagarna. Ner emot 20 minusgrader. Däremot strålande sol och det är det då rakt inte nu när temperaturen stigit till dryga 7 minusgrader. Flatljus är ingen höjdare.

För fillfället sitter jag i soffan och har precis kommit hem från jobbet. Är helt död i hälarna fast jag går i löparskor. 
Brevid mig sitter Lennart och spelar tiger woods på ps3 och Elin har precis kollat på julkalendern. Hon är bra rar hon.


Nu ska jag vara social mot dom andra.




På återseende
OLLE ERIXON
öm i hälarna

Nu är det bara Linus Stenberg som fattas ...

Nu är vi näst intill fulltaliga.
Det är bara Linus som fattas.



Idag var jag på jobbet och jobbade igen. Jag gillar mitt jobb. Trevliga arbetskamrater och härlig stämning.
Just nu laddar jag för en ny arbetsdag med mina sambos. Glögg och pepparkakor...





dagens outfit

 

 

 

 

På återseende
OLLE ERIXON
glöggdrickande

Mer skidåkning (själv)

WOHOOOP!

Idag har jag gjort något jag inte gjort på väääldigt länge.
Jag har åkt skidor, men absolut inte som jag brukar. Jag har nämligen åkt skidor på vanligt vis. Utan hopp, utan rails.
Jag började dagen med sovmorgon (skräll) sen blev det några avsnitt scrubs på datorn innan jag lyckades ta mig ur sängen och fick i mig frukost. I brist på riktiga skidor åkte jag till jobbet och hämtade ut ett par Fischer Progressor 9+. (grymt sköna)

Tog bilen till Hamra där jag i stort sett var själv.
Blev ikappkörd av 2 av alpina landslagets bussar påväg dit (inte undligt att dom kör i diket titt som tätt.)

Vädret var sjukt bra, strålande sol och 15 minus.

 

 

2 träningsgrupper med mindre barn och 3 turister i stort sett. Stort svängrum och långa sköna svängar.

Det var ovant i början med tanke på att det var bra många år sedan jag åkte på riktigt bra pistskidor och man kände direkt att det inte var igår man åkte på detta vis. 


Nu sitter jag i vår sköna soffa i lägenheten medan Elin är på ica och köper Keso. Lingonsylt dög inte till raggmunkarna vi lagat.
(Det var min idé med raggmunkar mamma, jag vet att du läser)

Imorgon är jag ledig igen men jag tror jag drar mig till parken. Min höft börjar kännas bra nu och jag kände inte av den allt för mycket under dagens åkning. 


Ikväll blir det soffmys (igen)

 

 


Bildbevis på vädret påväg till Hamra.
Är det inte vackert så säg..?


På återseende
OLLE ERIXON
du är galen bror!

promenad och spruta i armen

Hej igen!

Elin är iväg och tar knorrstämpel medan jag får stanna hemma då jag är allergisk mot ägg och därför inte får vaccinera mig. Sorgligt men sant.

Troligtvis blir Hon trött och klen framåt kvällen. (ypperligt tillfälle för snabbmat)

Jag tänkte överraska henne med att ha dammsugit lite när hon kommer hem. Egentligen har jag lovat att göra det imorgon men gör jag det nu så kan jag åka skidor imorgon istället. (smart drag mister Krister)

 

På förmiddagen var jag och Elin ute på promenad på sjön utanför lägenheten. Vad sjön har för namn har  jag dessvärre ingen aning om. Solen sken (den skiner fortfarande) sjön var täckt med ett lager nysnö och termometern visade några minusgrader. Helt underbart.

Lägger upp några bilder för att visa hur underbart det faktiskt var.

 

 

På återseende

OLLE ERIXON

äggallergiker


RSS 2.0