fredagsrapport!

HALLOJ!

Idag har jag en ledig dag från jobbet men inte betydde det sovmorgon inte. ICKE SA NICKE!
Klockan 08.00 imorse var det personalmöte på topsport där befann jag mig minsann.
Jag medverkade på mötet för att sedan promenera hem och lägga mig igen. Nu, 150 minuter senare äter jag frukost innan jag ska ut och åka lite skidor. Jag måste dessutom utökta min "trickpåse"
Det var på tok för länge sen och idag är det bra förhållanden. Det har kommit nysnö som har lagt sig som bomull i landningarna och när pistmaskinerna sen har plöjt över nysnön blir det klockrent för att prova nya trick. När man dessutom klär på sig en stor dunjacka så dämpar den ju även fallen till viss del. PERFEKT!





Dagens sportbild var länge sen'...



På återseende
OLLE ERIXON
påväg till backen

jag önskar jag var törstig!

... För just nu har jag bloggtorka.

Jag vet att jag lovat att hålla er informerade om vad f*n som händer här uppe i härjedalen men jag har helt enkelt inte råkat ut för något speciellt.
Det enda riktigt coola och som är värt att berätta är att vi haft personalfest med tema "snowroller"
Det var alltså mycket glada färger, gamla rakar skidor, monoskis, pannband och ett jävla drag.

Mina ben har för övrigt känts bättre. Jag känner inte längre samma pina varje gång jag reser mig och jag har faktiskt lyckats stå över skidor dom senaste 4 dagarna.


Idag gjorde jag även en oerhörd tabbe.
Klockan ringde vid kvart över 7, Elin väckte mig men jag somnade om. Ingen skräll. Jag kom däremot upp ur sängen kvart i 8 och hoppade in i duschen. Mindre trött ska tilläggas. Väl nyduschad och med tänderna borstade tog jag på mig kläderna och gick mot jobbet. Väl på jobbet tyckte jag att det var mycket folk. Det var inte så lustigt eftersom det var en person för mycket där. Denne person visade sig vara JAG. Jag hade alltså gått upp i onödan. Jag var ledig idag. Det var som ett skott i ryggen. Luften gick fullständigt ur mig. Jag som var så trött imorse hade lyckats med nöd och näppe komma ur sängen och till jobbet för att inse att jag var LEDIG. J*vla sk*t!
Istället för att svära öppet inför mina kollegor suckade jag djupt och gick in i verkstaden. jag hade nämligen mina pjäxor under ena armen. Detta på grund av mina onda ben. Jag tänkte nämligen lägga i ett inlägg i hälen på pjäxan som är tänkt ska göra benhinnesmärtan mindre och greppet för hälen i pjäxan större. Jag limmade fast denna "kopp" i hälen och gick hem och la mig. Jag sov väl till 11 snåret innan jag kollade på några avsnitt scrubs, (ja mamma, det är den här sjukhusserien jag brukar titta på)

Framåt eftermiddagen gick jag upp mot jobbet för att stoppa tillbaka innerskon i pjäxan och känna på hur skönt hälgreppet blivit. Trodde jag...

Limmet jag hade använt funkade inte som det skulle så "koppen" låg löst. Jag tröttande ganska fort på att torka bort limmet så det slutade med att jag skruvade fast den där förbannade koppen på sulan. 
Resultatet märker vi imorgon när jag ska provåka pjäxorna.

Annars blir det köp av nya pjäxor.
Jag har ju trots allt fått lön!
BOYAKASHA!


Nu ska jag nog förflytta mig till soffan och titta på tv medan Elin är på gymmet. Ho' ä' duktig ho' ♥


På återseende
OLLE ERIXON
pjäxguru, eller?

nu är det dags för måndagsmyyyyyys...

Nu är det 5 dagar sen jag bloggade sist och det har hänt en hel del. 
Jag har åkt skidor och lyckats få benhinneinflamation vilket innebär att det värker i utsidan av smalbenen så fort man böjer sig ner och sen reser sig upp. Kanske inte låter jättejobbigt men det är det. Har läst på lite om benhinneinflamation och man ska helst ta det lugnt några dagar och det har jag gjort. Jag har jobbat i 3 dagar vilket betyder ingen skidåkning, och nu är jag ledig i 3 dagar men idag har jag och Elin måndagsmys. Vi har legat i soffan hela förmiddagen och i eftermiddag blir det nog en promenad i snön. Snön vräker bokstavligt talat ner just nu. Sist vi hade riktigt kraftigt snöfall var nog juldagen. Men innan det fick vi ju bra mycket snö. Uppe i ramis är det 95 cm enligt hemsidan. 

Förhoppningsvis blir mina benhinnor bättre väldigt snart för jag vill kunna åka skidor så fort jag är ledig. Nu är det snart 4 dagar sen jag åkte skidor sist så benen borde ha läkt ganska bra. Imorgon ska jag försöka åka lite skidor igen. Det blir nog inget ös utan bara lite mjukåkning. På torsdagkväll är det "open session" i railparken i ramundberget så då tänkte jag försöka åka lite mer på riktigt. 

Elin sitter och pluggar vid matbordet och jag är sjukt stolt över henne för att hon orkar både jobba och plugga. Hon har ju bestämt sig för att ta skidlärarexamen och teoriprovet är om drygt 2 veckor så hon pluggar mest hela tiden. 
Keep up the good work!


Jag har även en annan spännande grej på gång som jag tror kommer bli j*kligt roligt för lite folk runt om mig.
Men mer än så tänker jag inte berätta!


På återseende
OLLE ERIXON
måndagsmys

MAXAT!

Idag har jag och Linus haft en heldag i parken. Strålande sol, minus 5 grader och vindstilla. AWESOME!
Vi började med att shapa lite runt wallriden sen öste vi hela dagen. Galet roligt, hela dagen lång...

Kastar in en bild över wallriden efter att jag taggat den litegrann i övre vänstra hörnet. GHB represent.


Det goa' är att jag är ledig imorgon och på torsdag också vilket gör att det kommer bli så j*vla mycket rolig skidåkning. Ikväll ska vi på bio och imorgon blir det som sagt skidåkning igen. På kvällen är det kvällsskidåkning i trotparken på funäsdalsberget så då drar vi dit. FULL PULL!


På återseende
OLLE ERIXON
ledig som fään


kyla och kallt!

Imorse var det 36 minusgrader när jag gick till jobbet i min stora dunjacka och varma mössa. Nu är det nog "bara" 30 grader kallt. 


Jag sitter och arbetar med en grej i photoshop åt BMS Event men ska snart ta en paus och gå till eriksgården med Linus och Andreas och spela lite biljard. 


Imorgon kommer Elin hem, ÄNTLIGEN!
Och på tal om kallt så är jag glad att hon kommer imorgon så jag slipper sova med dubbla täcken och sockar som jag gjorde natten till idag. Jag har luftat elementet men innehöll inget luft som jag hoppats på. Elementet står på maxvärme men är fortfarande mer kallt än varmt. 


Nu blir det biljard!




Dagens sportbild

 

 

På återseende
OLLE ERIXON
Biljardspelarn'




sääääääälen

EY!

Jag har precis kommit hem från en kortare vistelse i Sälen. Jag åkte dit efter jobbet i måndags med förhoppningar att få åka massa skidor och filma och fota med några härliga kompisar hemifrån. Det enda problemet har varit att det varit drygt 25 grader kallt så det har inte blivit riktigt lika mycket skidåkning som jag hoppats på. Solen har strålat men kylan har gjort det fruktansvärt svårt att finna motivation till härlig utveckling. Att kunna filma i "big air arena" blev inte heller av då kylan gjort landningen näst intill stenhård. 
Däremot har det blivit en hel del soffhäng med filmer och tv-serier. Sammanlagt har vi nog utan problem tittat på 20 filmer.

Något mer som hänt är att jag träffat stora delar av BMS Event vilket alltid är trevligt. Ett sjukt härligt gäng som alltid bjuder på ett gott humör och en skön stämning. Passade även på att snacka lite inför racingsäsongen 2010 som jag tror kommer bli hur rolig som helst. Jag längtar så fruktansvärt till säsongen sätter igång mycket på grund av att det kommer hända en del nya saker men också för att jag tror att säsongen 2010 kommer bli galet spännande. Mer än så säger jag inte. Jag kan samtidigt passa på att tacka hela BMS Event för säsongen 2009 då vi tillsammans arbetade oss fram till ett SM-silver. TACK!






Elin är fortfarande i Tärnaby och jag saknar henne galet mycket! KOM HEM NÅN GÅNG! ♥                                                                                                                                                                                                           


på återseende
OLLE ERIXON
genomfrusen

det finns möööney

Hittade 2 bilder på lägenheten som är från när vi precis flyttat in i vår flashiga lägenhet. Den köstar möööney! 2 miljuuner sådär...




Vi la all möööney på cribet så vi har inte så flashigt tv-bord eller flatscreen television!




Peace out!



poppin' em'


- IT'S A THUUUG LIFE! -

SHIT'S GOIN' DOOOWN!

Det händer mycket just nu.

Elin åker till Tärnaby imorgon, vilket är typ 4000 mil bort och hon är borta en vecka. Detta innebär att jag måste klara mig utan min andra halva. Klart marigt. Något jag däremot ser fram emot är att jag efter imorgon är ledig en dag och då blir det skidåkning i Ramundberget med Jocke och co innan det är dags för jobb på måndag igen. Men direkt när jag slutat på måndag springer jag hem och tar bilen NER till sälen. Jag ska ner och hälsa på i Robins stuga där det är fullt av thuuug-gangstas som jag ska joina i några dagar. 


För övrigt så har jag haft ett trevligt nyår med typ världens godaste mat. Risotto och reninnerfilé.
God mat, gott sällskap och ett gott nytt år. 

Nåt mer roligt som hänt är att vi äntligen fått igång vår tv. Det känns sjukt skönt. Just nu står bonde söker fru och rullar på vår lilla tjocka tv.


på återseende
OLLE ERIXON
tvåLAXtie'


RSS 2.0